Регистрација и сместување

КОТИЗАЦИЈА (РЕГИСТРАЦИЈА) НА УЧЕСНИЦИ

Вид на учесник Регистрација

ДО 26.08.2024

Регистрација

ДО 10.09.2024

Регистрација

OД 11.09.2024

ЧЛЕНОВИ на ЗДРУЖЕНИЕ,

СО ПЛАТЕНА ЧЛАНАРИНА

ЗА 2024 год.

7.316 ден. 8.800 ден. 10.240 ден.
Учесници кои НЕ СЕ ЧЛЕНОВИ на  ЗДРУЖЕНИЕТО 8.800 ден. 10.240 ден. 11.718 ден.
* Придружба, специјализанти, студенти и учесници од компании (без материјали) 5.890 ден. 7.316 ден. 8.800 ден.

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕН ДДВ ОД 18%

НАПОМЕНА за категоријата *:

Учесниците во оваа категорија за котизација, добиваат програма и ID картица за слободен влез на сесиите со предавањата, свечените ручеци и вечери,
ДОБИВААТ СЕРТИФИКАТ ЗА УЧЕСТВО,
НО НЕ ИМ СЛЕДУВААТ ПЕЧАТЕНИ МАТЕРИЈАЛИ.

КОТИЗАЦИЈАТА ВКЛУЧУВА:

Комплет материјал и ID карта

Присуство на свечено отворање

Присуство на сите научни сесии

Присуство на организиран ручек

Пристап во изложбениот простор

Сертификат со одобрени бодови од ЛКРСМ

НАПОМЕНА *:

* СИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ КОИ НEМААТ ПЛАТЕНО КОТИЗАЦИЈА, ЗА ПРИСУСТВО НА СВЕЧЕНИТЕ ВЕЧЕРИ, РУЧЕЦИ И КОКТЕЛИ АВАНСНО ПЛАЌААТ 45€ ПО ЧОВЕК, ЗА СЕКОЈ ОБРОК ПООДЕЛНО.

За сите информации, уплати и детали за регистрација, ве молиме обратете се до агенциите:

** Сите уплати мора да бидат завршени пред започнување на настанот!

СМЕСТУВАЊЕ

Цените за сместување во хотелите, за време на Конгресот се следни:

Хотел Сместување ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ЗА:

НОЌЕВАЊЕ/ ПОЛУПАНСИОН

х. ДРИМ – Струга
Еднокреветна 65
Двокреветна 45

Можно е сместување и во повеќекреветни соби.

ОТКАЖУВАЊЕ НА СМЕСТУВАЊЕ

  • За откажано сместување до 26.08.2024, средствата ќе се рефундираат во целост, намалени за банкарските трошоци.
  • За откажано сместување до 10.09.2024, средствата ќе се рефундираат до 50% од уплатените средства, намалени за банкарските трошоци.
  • За откажано сместување од 11.09.2024, НЕ СЛЕДУВА РЕФУНДАЦИЈА НА УПЛАТЕНИТЕ СРЕДСТВА.

ПРИСУСТВО ДО СИТЕ ЛОКАЦИИ ВО ХОТЕЛОТ КОИ СЕ ПОВРЗАНИ СО КОНГРЕСОТ, ЌЕ БИДЕ ДОЗВОЛЕН САМО ЗА ЛИЦАТА КОИ ИМААТ ПЛАТЕНО КОТИЗАЦИЈА ЗА НАСТАНОТ, ОДНОСНО ПРИСУСТВОТО НА НАДВОРЕШНИ ЛИЦА ВО ХОТЕЛОТ ЌЕ БИДЕ ЦЕЛОСНО ЗАБРАНЕТО.

За сите информации и детали за сместување, превоз, техничка и логистичка поддршка, ве молиме обратете се до агенциите: